Eppo Scheeres

Eppo Scheeres

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Rabobank Clubkas Campagne 2019 

De Rabobank Clubkas Campagne geeft hun leden jaarlijks de mogelijkheid om een stem(men) uit te brengen op een vereniging(en) uit hun regio. Elke stem vertegenwoordigd een x-bedrag. Tijdens een druk bezochte avond bij van der valk te Duiven werden de bedragen bekend gemaakt welke de verenigingen kregen. Onze vereniging had 65 stemmen hetgeen een bedrag is van 653,85 euro. Bij deze, alle mensen bedankt die op ons hebben gestemd!

 

Read more...

Onze clubavonden!

De HKDGL heeft op elke woensdagavond, van 07.00 uur - 22.00 uur, clubavond in de OGtent in zaal bij Annie. U bent van harte welkom! Wij zijn ook altijd te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Read more...

Algemene ledenvergadering 2019

Op woensdag 27 maart 2019 j.l. was de Algemene Ledenvergadering van de HKDGL.

Nadat de agendapunten waren behandeld, was er na de pauze een lezing over het Leimerse dialect door de heer Antoon Berentsen. De heer Berentsen is voorzitter van de werkgroep dialect van de heemkundekring Bergh. Zijn motto met betrekking tot dialect is: “A’j plat könt praote, mo’j ’t niet laote”.Hij ging in op diverse aspecten van het dialect. ( Meer info: www.facebook.com.groups/LiemersDialect/)