Nieuws

Vakantieperiode is voorbij!

De vakantieperiode is voorbij. De HKDGL heeft op elke woensdagavond, van 07.00 uur - 22.00 uur, clubavond in de OGtent in zaal bij Annie. Wij zijn altijd te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Read more...

Rabobank Clubkas Campagne

Beste leden,

Ook dit jaar doet de HKDGL weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.


Alle leden van Rabobank Arnhem en Omstreken mogen stemmen. De leden van Rabobank Arnhem en Omstreken ontvangen aan het begin van de stemperiode via de post uitleg over het stemmen en een persoonlijke stemcode.

Lid van @RaboArnhem? Steun tussen 2 en 16 september de Historische Kring Duiven-Groessen-Loo tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Werven van stemmen
Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. DUS ACTIEF STEMMEN WERVEN AUB VOOR DE HKDGL!


Op dinsdag 8 oktober is bij Van der Valk in Duiven de grote finale avond voor de Rabobank Clubkas Campagne. Marlies Claasen, bekend van TV Gelderland presenteert deze bijzondere avond.  

Read more...

Belangrijke data voor de agenda!!

29 september 2019 Duuve te Gek

November 2019 Driepas 3

27 november 2019 jaarlijkse Symposium HKDGL in de OGtent te Duiven

25 maart 2020 Algemene Ledenvergadering in de OGtent, zaal bij Bert

Read more...

Algemene ledenvergadering 2019

Op woensdag 27 maart 2019 j.l. was de Algemene Ledenvergadering van de HKDGL.

Nadat de agendapunten waren behandeld, was er na de pauze een lezing over het Leimerse dialect door de heer Antoon Berentsen. De heer Berentsen is voorzitter van de werkgroep dialect van de heemkundekring Bergh. Zijn motto met betrekking tot dialect is: “A’j plat könt praote, mo’j ’t niet laote”.Hij ging in op diverse aspecten van het dialect. ( Meer info: www.facebook.com.groups/LiemersDialect/)